Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Werledwinkels Bernheze20% korting bij alle Wereldwinkels in Bernheze 

De 3 Wereldwinkels in Bernheze hebben voor het eerst gezamenlijk uitverkoop. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus ontvangt u bij de Wereldwinkel in Heesch, Nistelrode en Heeswijk-Dinther 20% korting op het gehele assortiment non-food, uitgezonderd boeken en al afgeprijsde artikelen. Laat u verrassen door de prachtige (h)eerlijke cadeau’s en verras een ander of uzelf! 

Met de verkoop van Fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens Fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier de kans een beter bestaan op te bouwen. Deze ondernemers ontvangen dus een eerlijk loon. Ook tijdens de uitverkoop. 

Bernheze heeft 3 Wereldwinkels. Het betreft hier 3 zelfstandige winkels met een eigen bestuur. Ook het assortiment varieert per winkel. Op het gebied van PR werken zij al enige tijd samen. Dat heeft al geleid tot leuke acties. Nu geven ze samen éénmalig 20% korting. Dat maakt het wel erg interessant om eens binnen te lopen. 

In de zomer hanteerden de Wereldwinkels afwijkende openingstijden. Vanaf 31 augustus zijn de reguliere openingstijden weer van toepassing. De vrijwilligers helpen u graag bij uw aankopen, zeker komend weekend!