Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Bridgen

Vrij Bridgen bij BC De Klotbeek

bridgenVanaf 29 juni kan er bij de BC De Klotbeek in Heeswijk-Dinther worden deelgenomen aan het VRIJ BRIDGEN.  
Dit is een vervolg op hetgeen de bridgeclub in landelijk verband is gestart met de actie "DENKEN EN DOEN VOOR 55+-ers.
Met deze landelijke actie heeft de Nederlandse Bridge Bond aandacht gevraagd voor het bridgespel onder mensen van 55-jaar en ouder. 
Hiervoor werden TV-MAX en gerenommeerde bridgedocenten als Berry Westra ingeschakeld. Hiermee proberen we naast het lichaam ook de geest actief te houden.
Uiteraard geldt het actief bezig zijn ook voor de jongere generatie. Natuurlijk zijn ook zij van harte welkom.
Maar speciaal de 55+ -ers worden benaderd om niet achter de geraniums te blijven zitten, als zij in een Pré-pensioen / VUT-periode terecht komen, 
maar actief deel te nemen aan het sociale leven, waaronder het bridgen.  En dat het blijven trainen van de hersenen belangrijk is, mag voor iedereen duidelijk zijn.
Voor de bridgeclub De Klotbeek heeft dit er toe geleid dat wij gestart zijn met het VRIJ BRIDGEN in de zomermaanden.
Wij bieden daarbij de mogelijkheid om meesterpunten / NBB-punten te verzamelen, hetgeen voor veel bridgers heel belangrijk is.
 
Van belang zijnde inhoudelijke informatie hierbij is:

 

VRIJ BRIDGEN bij Bridgeclub De Klotbeek in Heeswijk-Dinther.

Vanaf 29 juni is er op ALLE maandagen in juni, juli en augustus weer de mogelijkheid tot Vrij-bridgen in Heeswijk-Dinther. Het is een prima gelegenheid voor iedereen om in de zomermaanden toch actief bezig te zijn.

De concrete data zijn  29 juni, 6 juli, 13 juli, 20 juli, 27 juli, 3 augustus, 10 augustus, 17 augustus, 24 augustus en 31 augustus.

 

Naam:                                              VRIJ BRIDGEN IN DE ZOMER bij de BC KLOTBEEK

Datums                                            29 juni t/m 31 aug. steeds op maandagavond

Plaats en Speelgelegenheid:              Heeswijk_Dinther, CC Servaes Dinther

Inschrijftijd / Aanvang:                       19.15 u. tot 19.30 u. / Start 19.45 uur

Kosten:                                            € 2,00 per persoon; € 4,00 per paar

Inlichtingen en aanmelding:                0413-294456.

E-mail / internet:                               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website                                    www.bc de klotbeek.nl

 Meesterpunten:                           JA

BC De Klotbeek sluit 2014 af met mooie kerstbridgedrive‏

BC De_KlotbeekOp maandag, 15 december 2014 sloot de Bridgeclub De Klotbeek het jaar af met een mooie kerstbridgedrive. Met 108 aanwezigen (van de 113 leden) is deze bridgedrive altijd weer een gezellige en vooral ook sfeervolle en goedbezette drive. Alle aanwezigen steken zich in kleding die past bij een kerstgebeuren en de sfeervolle ambiance verhoogt die feestvreugde. En niet in de laatste plaats was de prachtige prijzentafel mede een goed decor voor die sfeer. Er werd topintegraal gespeeld en alle leden speelden met een toegewezen partner om zodoende de onderlinge contacten te bevorderen.

Alle niveaus waren door elkaar gehutseld, wat de spelvreugde ten goede kwam. Ook de 15 nieuwe leden van de laatste cursusgroep lieten zich goed gelden. Twee koppels eindigden op de 3e en 4e plaats met ca. 59%. Er was sprake van “gestoken” spellen wat hele leuke en verrassende spelontwikkelingen teweeg bracht. Dit maal ging het niet om de beste te zijn, of om te promoveren cq te degraderen. Uiteraard waren er wel winnaars. Dat waren Raymond Verhoeven en Ad Ketelaars met 71,21%; Degenen die als laatste eindigden met 32,48% kunt u terug vinden bij het onderdeel uitslagen op onze website. En ook voor hen was er een prijs.

De voorzitter stond aan het eind van de avond stil bij de organisatie van deze avond die in handen was van de WECOM onder leiding van Adrie van Gemert en Annie Haeve; de dames van de kerststukjes; de heren Michel Haeve en Cor van Gemert die assistentie verleenden bij het sjouwwerk en klaar zetten van de wedstrijdtafels; ZIJ ALLEN verdienen een pluim en onze grote dank. Zonder hen zijn dit soort drives niet mogelijk. Ook een blijk van waardering ontbrak niet naar de medewerkers achter de bar, de vrijwilligers van CC Servaes, die eigenlijk bijna alle maandagavonden het afgelopen seizoen aanwezig waren, door het aanbieden van een kerststukje en een flesje wijn.

Een sfeerimpressie door middel van foto’s kunt u ook terugvinden op onze website onder fotoalbums. Ook de uitslag staat daar vermeld. http://www.nbbclubsites.nl/club/8043

BC Bridgedrive1

 

3e HDL-Golf-UIT

thumb Golf1Vrijdag 24 oktober 2014 werd voor de 3e keer de jaarlijkse HDL-Golf-UIT georganiseerd door de stichting Golf HDL. Na Bakel en Afferden zijn we deze keer aangekomen in Someren. Bij golfclub De Schwinkelse in Someren werden we gastvrij ontvangen. Op de 18 uitstekend geprepareerde holes werd er gestreden door 37 golfers om de titel “Beste golfer van HDL-UIT”.

Dit jaar werd de HDL-Golf-UIT uit gewonnen door Hans en Thea de Visser. Bij de heren was de wedstrijd gesplitst in HCP 0-24 met als winnaar Hans de Visser en HCP 24-36 met als winnaar Pierre van den Helm.

Na de ontvangst met een kopje koffie en een koekje, startten 10 flights aan de HDL-Golf-UIT. Er werd gespeeld over 18-holes met een Stableford wedstrijdvorm. Na afloop was er natuurlijk gelegenheid voor een lekker drankje gevolgd door de prijsuitreiking, met als afsluiting een heerlijk buffet. De 3e HDL-Golf-UIT werd gesteund door Rabobank

Bernheze.

De uitslag was als volgt: Dames: 1e prijs Thea de Visser, 2e prijs Heidi Leliveld, 3e prijs Mia van Emmerik. Heren hcp 0-24 1e prijs Hans de Visser, 2e prijs Gerrit van Schijndel, 3e prijs Nico van Heesch. Heren hcp 24-36 1e prijs Pierre van den Helm, 2e prijs Eric van Gerwen en 3e prijs Ad van Nistelrooij. Neary: dames Marie-Jose Winants, Neary heren Ron Bomelijn. Longest bij de dames: Heidi Leliveld, longest bij de heren Arthur Leliveld.

Volgend jaar zijn we weer terug met de HDL-Golf-TROPHY in Sint oedenrode en ...........

Twee leden van de BC De Klotbeek onderscheiden

 

Kei-onderscheiding BC_KlotbeekNederlandse Bridge Bond (NBB) eert twee leden van de BC De Klotbeek uit Heeswijk-Dinther met een KEI - onderscheiding.

Maandag, 16 december 2013 zijn twee leden van de BC De Klotbeek door de NBB onderscheiden met een “KEI “ voor hun verdiensten.

Het zijn Mevr. A. Haeve, penningmeester en Dhr. W. van de Dungen, voormalig voorzitter van de bridgeclub.

Zij ontvingen uit handen van de voorzitter van het District Maasland en Meierij, Dhr. F. Imhof de bijzondere onderscheiding voor hun verdiensten voor de BC De Klotbeek in het bijzonder en de bridgesport in het algemeen.

Mevr. Haeve is al vanaf de oprichting van de vereniging in 1993 één van de stuwende krachten achter het succes van de vereniging. Zij is de organisatrice die – mede- zorgde voor  het grote succes bij de vele drives en de 10-, 15-, en 20-jarige jubileumfeesten. Daarnaast was en is zij als penningmeester een goede beheerster van onze “schatkist”.

Dhr. Van de Dungen is eveneens jarenlang als voorzitter van de Wedstrijdcommissie en later als voorzitter van onze vereniging een bestuurder die boven de partijen stond. De BC De Klotbeek heeft veel aan Wim van de Dungen te danken.

Kei-onderscheiding1 BC_KlotbeekHet huidige bestuur is dan ook ontzettend blij dat haar voordrachten tot toekennen van een “KEI “door de NBB zijn gehonoreerd.

Zie ook de Website   www.deklotbeek.nl voor meer informatie en foto’s. Daar kunt U ook terecht om zelf te gaan bridgen.

 

Succesvolle carnavalsbridge in Dinther.

bridgenDe bridgedrive op carnavals dinsdag in ccServaes is een groot succes geworden. De grote opkomst van 120 personen en de perfecte organisatie hebben hiertoe bijgedragen. De ontvangst vond plaats in de barzaal met koffie met cake. Daarna ging men naar de grote zaal om de eerste drie ronden te bridgen en na een gezellige pauze in de barzaal de volgende drie ronden.

Lees meer: Succesvolle carnavalsbridge...