Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Once upon_a_time_Een unieke, spannende en bijzonder aangeklede zomeravond in het bos omlijst door de onvergetelijke muziek van componist Ennio Morricone: Filmavond deluxe in Natuurtheater de Kersouwe!

Vrijdagavond 21 augustus is de grootse en allerbeste Westernfilm ‘Once upon a time in the West’ te zien in Natuurtheater de Kersouwe. Een klassieker die je gezien moet hebben en gerust nog een keer kan zien! 

21 Augustus, Natuurtheater de Kersouwe, 21.00 uur Entree €13,00 (incl. €0,50,- serv.kosten). Kaarten zijn te bestellen op www.kersouwe.nl en bij VVV Heeswijk en Uitpunt Veghel.

Filmavond deluxe

Bezoekers van deze filmklassieker worden verrast en verwend tijdens deze Filmavond deluxe. In stijl van deze unieke western, en heerlijk in de openlucht zal dit een unieke avond in de Kersouwe zijn. Maak het mee: ‘once upon a time...’

Het verhaal


Dit meesterwerk uit 1968 van regisseur en schrijver Sergio Leone vertelt het verhaal van Brett McBain die een diner aan het voorbereiden is voor zijn vrouw Jill met wie hij onlangs getrouwd is. Op dat moment worden hij en zijn drie kinderen door de desperado's doodgeschoten. Frank (Henry Fonda), de sluwste schurk, werkt aan een spoorweg dat door het land van McBain moet lopen. Hij heeft echter geen rekening gehouden met weduwe Jill McBain (Claudia Cardinale), die het land heeft geërfd. Ze besluit haar land te veilen. De mysterieuze vreemdeling Harmonica (Charles Bronson) doet het hoogste bod en wint daarmee ook het hart van Jill, maar hij lijkt meer geïnteresseerd in het vereffenen van een oude rekening met Frank.

We zien je graag op vrijdagavond 21 augustus. Kersouwe, 21.00 uur.