Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

mini discoJe kent ze misschien wel van vakantie of een weekendje weg, de liedjes van Django Music: Tsjoe Tsjoe Wa (2x) of Dans met tante Rita. Iedere zomer staan in vele Europese landen miljoenen kinderen te dansen op liedjes als Ring Ring, Theo Theo, Hokey Cokey, Klap Klap Stap Stap en natuurlijk Tsjoe Tsjoe Wa. En het zijn grote hits op Youtube. Woensdagmiddag 19 augustus zijn ze in de Kersouwe, 15.00 uur, entree € 4,50 (incl.serv.toeslag)

Nederlandse disco hits Al die liedjes komen uit Nederland en zijn geschreven, gespeeld en gezongen door de mensen van de Minidisco Live Band. De Minidisco Live Band brengt in de Kersouwe al die liedjes live op het podium. Drie zangers en zangeressen, begeleid door een volledige band zorgen voor een super dansfeest. De kinderliedjes worden geschreven door Jan vd Plas, ook wel bekend als redacteur van Oor en schrijver van de muzikantengids. Meezingen en dansen!

MiniDisco speelt en zingt live swingende kinderliedjes waarbij de kinderen volop uitgedaagd worden en gezellig mee mogen doen.Dit wordt een feestje op de woensdagmiddag! Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.