Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Rockin WoodRockin'Wood Nog even lekker nagenieten van de vakantie? En hoe kun je dat nu beter doen dan met een goei stukske muziek, gezellig volk en het mooie podium van de Kersouwe.


Kom 5 September naar Rockin’Wood, een kleinschalig en intiem festival waar de sfeer hoog en de drempel laag is.

Little Devil Allstars 
When it`s time to party, we will party hard!
De dames en heren van de Tilburgse Rock-, Metal- en Party-Coverband Little Devil Allstars kennen elkaar van de Rockacademie en brengen met een overweldigende performance vol over-de-top glamour, make-up, spandex en gierende gitaarsolo`s ieder publiek dan ook gegarandeerd aan het headbangen en meeschreeuwen met de grootste rock- en metalklassiekers aller tijden. Een tijdloos repertoire van Bon Jovi, AC/DC, Iron Maiden, Mötley Crüe e.a. Als ook de populaire feestrock- en metal nummers van The Offspring, KoRn, en Limp Bizkit! Ze stonden eerder al te vlammen in 013, het Klokgebouw en dit jaar sloten ze de Tunderbold op Paaspop af, Bam!

RaMMBaMM 
Retestrakke Rock! in haar puurste vorm!
Verwacht een show waarbij heftige rocknummers en oude legenden de boventoon voeren. 
Enorm gedreven, spetterend, spannend, kwalitatief zeer hoog en vooral lekker! Een superband met de chemie en magie die voelbaar van het podium afknalt!

Undone Dishes
It’s not Hard Rock. It’s Dirty Rock from the Heart...
Een Brabantse kick-ass rockcoverband. Een tocht van herkenning soms eigenzinnig, soms onvoorspelbaar maar altijd weer een heel vet rockfeest. Pearl Jam, U2, Triggerfinger, Kim Wilde, Billy Idol, Foo Fighters en QOTSA zullen zeker voorbij komen.

The Maraboos
Fresh, sharp, young & good looking!
The Maraboos is een cover/garagerockband uit Vorstenbosch en omstreken. Ze spelen naast eigen nummers covers van o.a The Black Keys, Franz Ferdinand, Arctic Monkeys, Go Back to the Zoo en The Kooks. Eerder stonden ze al in de De Pul en op Momfest.

Kijk voor meer info op
www.rockinwood.nl