Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Cursussen Workshops de EijdericIn september start het nieuwe cursusseizoen van de Eijnderic en heeft u de keuze uit maar liefst 240 korte en lange cursussen in Heesch, Heeswijk en Nistelrode.De programmakrant is afgelopen week verschenen en verspreid in Bernheze en een aantal plaatsen in de omgeving. Mocht u onze programmakrant niet hebben ontvangen dan sturen wij u deze graag toe. Als u ons per e-mail uw adres doorgeeft dan ontvangt u de krant zo snel mogelijk.

Het complete aanbod vindt u ook op onze website onder 'cursusaanbod'. Hier kunt u zich direct inschrijven.

Kom naar de open dag bij de Eijnderic
Ook dit jaar organiseren wij een open dag/avond om u te informeren over de cursussen in het nieuwe seizoen. Een aantal van onze docenten zal aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.

Wij heten u van harte welkom op:
Vrijdag 4 september van 19.00 tot 21.00 uur in Heeswijk in het Bernrodegebouw, Zijlstraat 1a
Zaterdag 5 september van 11.00 tot 15.00 uur in Heesch aan 't Dorp 92
Zondag 6 september van 11.00 tot 15.00 uur in Nistelrode in het gebouw van de Kanz, Maxend 6

Informatieavond taalcursussen
Voor de taalcursussen in Heesch organiseren we ook dit jaar een info-avond waarop de docenten aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over het bij u passende niveau van een cursus. U bent van harte welkom op donderdag 3 september van 19.00 tot 20.30 uur bij de Eijnderic in Heesch. Onze cursussen worden zowel overdag als 's avonds gegeven.

Win een cadeaubon!
Tijdens de open avond en dag zullen wij op iedere locatie een cadeaubon verloten die u kunt verzilveren als u een cursus gaat volgen. Zo wordt het nog leuker om een cursus te gaan volgen!

Wij hopen u in het nieuwe seizoen te mogen begroeten tijdens een van onze cursussen. Natuurlijk staan de koffie en thee dan voor u klaar.

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van de Eijnderic via telefoonnummer 0412-454545 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.