SSperberIn de categorie “Even voorstellen” laten wij jullie kennis maken met onze medewerkers die achter de schermen zorgen voor het laatste nieuws op Hadeejer.nl. Vrijwillig zet iedereen zich zoveel mogelijk in daarom introduceren wij graag onze medewerkers persoonlijk.

Aangenaam!

Wie? Suzanne Sperber
Wat? Fotograaf en soms redacteur
Hoe lang al?        Sinds mei 2011

Mijn naam is Suzanne Sperber, 24 jaar en werk als groepsbegeleider op Kentalis (het oude doveninstituut) in Sint Michielsgestel.

Ik heb, voordat ik een vaste baan kreeg, redelijk wat gereisd. Vooral tijdens het reizen ontdekte ik dat ik het erg leuk vond om bezienswaardigheden (en vrienden) in een ‘niet zo’n standaard’ compositie op de foto te zetten. Eenmaal thuis had ik een spiegelreflex camera gekocht om de fotografie wat meer vorm te geven.
Via via kwam ik in contact met iemand uit de redactie van de Hadeejer, en om mijn hobby ook een soort doel te geven, heb ik me hierbij aangesloten. Ik vind het leuk om te doen, je komt bij verschillende activiteiten terecht waar je als fotograaf op moet inspelen (belichting, compositie, sfeerweergave, functie van de foto). En steeds vaker weten mensen ook dat je voor de Hadeejer komt, dus wordt het vanzelf makkelijker om goede shots te maken.