Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

burgemeester Marieke moormanHet politiek café BRUG verzorgt een extra aflevering, die geheel gewijd zal zijn aan de toekomst van Bernheze.

Voordat de gemeenteraad op 1 oktober een beslissing zal nemen over wat er met Bernheze gaat gebeuren in deze tijd van herindeling discussiëren de fractieleiders bij BRUG over fuseren, opsplitsen of zelfstandig blijven. Deze extra BRUG zal gehouden worden op 20 september om 16.00 uur in de bar van gebouw Nesterlé in Nistelrode.

Naast deze discussie van de fractieleiders zijn er gesprekken met oud-burgemeester J. van Gorp, met A. Spierings, die voor de provincie belast is met de herindeling en met de huidige burgemeester M. Moorman. Bijzonder is ook het luchtige intermezzo van Theo van Duren en van Henk Habraken. De muziek wordt verzorgd door Wesley van Bergen en het slotwoord is gewoontegetrouw voor Ad van Schijndel. De presentatie is in handen van Annemieke van der Aa en Hans Lakwijk.

Behalve deze extra aflevering zal BRUG nog een politiek café organiseren op 1 november in De Pas in Heesch, op 17 januari 2016 in De Zwaan in Heeswijk en op 6 maart 2016 in De Pas in Heesch.