Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Biljarten

Zomerkomkoep finale_bij_ElsieHet 3Banden team de Toren 3, met teamleider Peter van Erp, en het Libre team Aquarest 6, teamleider Jan van Vorle, zijn winnaar geworden van de H.D. Zomerkomkoep 2014. Een 3Banden en Libre kompetitie, dat afgelopen zomerseizoen gespeeld is in diverse cafés (de Toren, Aquarest,de Zwaan en Elsie) in Heeswijk-Dinther.

Afgelopen zondag werden in café Elsie de finale’s 3banden en Libre van de H.D. zomerkomkoep 2014 gespeeld.

Deze zomerkomkoep is gestart eind april. Er deden 10 teams mee met 3banden, 49 spelers en bij het Libre namen 19 teams deel, 133 deelnemers.

Zowel bij het 3Banden als bij het Libre waren 2 poules, waarbij de winaars van elke poule het in een finale tegen elkaar moesten opnemen.

Na de voorronden stond bij het 3Banden in Poule A het team van Peter van Erp, de Toren 3, en in Poule B, team Elsie 4, teamleider Berry Gordijn, bovenaan. Zij zouden het opnemen in de finale.

Bij het Libre was in poule A, Elsie 9 poulewinnaar. Maar bij poule B had het team de Zwaan 4 en Aquarest 6 een gelijk aantal punten en ging team Aquarest 6 door op percentage (91,71%). De Zwaan 4  had een percentage van 90,02.

In de 3Banden finale speelden van elk team 3 spelers. De no’s 1 namen het tegen elkaar op, zo ook de no’s 2 en de no’s 3.

Bij het Libre namen van elk team 4 spelers het tegen elkaar op.

Het zou nog een hele spannende middag worden met vele boeiende partijen waarbij in de laatste wedstrijd de beslissing viel.

Bij het 3Banden mocht de Toren3, waarvoor speelden Joost van de Pas, Ad van Lieshout en Peter van Erp, de wisselbeker in ontvangst nemen en waren Kampioen 3banden HD Zomerkomkoep 2014.

Bij het Libre ging de wisselbeker naar Aquarest 6, met de spelers Jeffry van Casteren, Mari van Berloo, Martin van de Pas en Jan van Vorle.

Voor alle spelers van de winnende teams was er een aandenken.

Bij de voorronden 3Banden speelden Johny Gordijn Elsie 5 en Ad van Lieshout de Toren 3, de hoogste serie nl. 7 caramboles.

De kortste partij was 24 beurten, gespeeld door Henk vd Broek Elsie 2,

Bij het Libre speelde Nico van Alebeek Elsie 6, de hoogste serie 48 caramboles. De kortste partij was 8 beurten, gespeeld door Marijn vd Heijden in d’n Ollie.

Begin september begint de Winterkomkoep voor zowel 3Banden als Libre.

Teams kunnen zich nog opgeven, maar dan moet je contact opnemen voor zaterdag 26 juli a.s.

 Voor eventuele vragen kun je contact Emmy vd Wetering, 06. 53458415.

Zomerkomkoep winnaarsthumb Zomerkomkoep finale bij Elsie