Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Biljarten

 

biljartenkeuVan 20 t/m 28 november a.s. worden de 1e Bernhezer biljartkampioenschappen libre georganiseerd in Heeswijk-Dinther bij AquaRest. We hebben in de gemeente Bernheze heel veel liefhebbers van de biljartsport en vonden dat het tijd gaat worden om de beste speler van Bernheze te vinden.

In 2010 spelen we libre op 4 biljarts in de grote zaal van AquaRest. Het toernooi zal, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, 9 dagen duren.U speelt minimaal 3 partijen in de voorronde en naarmate u verder komt speelt u uiteraard op meerdere avonden.

Er wordt gespeeld in een “poule systeem” waarbij de nrs 1 en 2 doorgaan naar de volgende ronde. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen gaan ook de nrs 3 door naar de vervolgronde.Er wordt gespeeld om geldprijzen. Voor de bovenste 4 spelers is een geldprijs beschikbaar. Ook voor de kortste partij is een prijs te verdienen. De algeheel winnaar komt in het bezit van de “RABO wisseltrofee”.

Inschrijven kost € 9,-. U kunt inschrijven via de site van www.aquarest.nl of u vult het inschrijfformulier in te verkrijgen bij:

AquaRest, Meerstraat 30b te Heeswijk

Cafe zaal ’t Tunneke, ’t Dorp 148 Heesch

De Pas, de Misse 4b Heesch

Kapsalon vd Heijden, St Servatiusstraat 52 Dinther

Rogier van Grinsven, Meentstraat 1 Nistelrode

Cafe Heuvel, Weijen 79 Nistelrode

Cafe de Schaapskooi, Heuvel 4 Vorstenbosch