Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Bridgen

thumb Golf1Vrijdag 24 oktober 2014 werd voor de 3e keer de jaarlijkse HDL-Golf-UIT georganiseerd door de stichting Golf HDL. Na Bakel en Afferden zijn we deze keer aangekomen in Someren. Bij golfclub De Schwinkelse in Someren werden we gastvrij ontvangen. Op de 18 uitstekend geprepareerde holes werd er gestreden door 37 golfers om de titel “Beste golfer van HDL-UIT”.

Dit jaar werd de HDL-Golf-UIT uit gewonnen door Hans en Thea de Visser. Bij de heren was de wedstrijd gesplitst in HCP 0-24 met als winnaar Hans de Visser en HCP 24-36 met als winnaar Pierre van den Helm.

Na de ontvangst met een kopje koffie en een koekje, startten 10 flights aan de HDL-Golf-UIT. Er werd gespeeld over 18-holes met een Stableford wedstrijdvorm. Na afloop was er natuurlijk gelegenheid voor een lekker drankje gevolgd door de prijsuitreiking, met als afsluiting een heerlijk buffet. De 3e HDL-Golf-UIT werd gesteund door Rabobank

Bernheze.

De uitslag was als volgt: Dames: 1e prijs Thea de Visser, 2e prijs Heidi Leliveld, 3e prijs Mia van Emmerik. Heren hcp 0-24 1e prijs Hans de Visser, 2e prijs Gerrit van Schijndel, 3e prijs Nico van Heesch. Heren hcp 24-36 1e prijs Pierre van den Helm, 2e prijs Eric van Gerwen en 3e prijs Ad van Nistelrooij. Neary: dames Marie-Jose Winants, Neary heren Ron Bomelijn. Longest bij de dames: Heidi Leliveld, longest bij de heren Arthur Leliveld.

Volgend jaar zijn we weer terug met de HDL-Golf-TROPHY in Sint oedenrode en ...........