Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Hockey

DSCF9912 clDonderdag 31 oktober werden 3 kampioensteams gehuldigd in het clubhuis: het meisjes E1 zestal, meisjes D1 en Jongens B1 kregen een heerlijke slagroomtaart om het samen te vieren. In de nieuwe clubkleding genoten zij van de taart!

Tijdens de Algemene Jaarvergadering werden 14 vrijwilligers bedankt die jarenlang hun steentje bijgedragen hebben aan Hockeyclub HDL: Gerlinde Ketelaars, Henny Wijgergangs en Ria van Zutphen (Jeugdcommissie); Margriet Cobben (Jeugdcommissie, Clubblad en Familietoernooi); Danielle van Aarle (Ledenadministratie); Rogier Bouwman (Bestuur, Wedstrijdsecretariaat, Arbitrage); Henk Scheepers (Bestuur, Coach); Peter van Mierlo (Bestuur, Kascommissie), Camiel Aarts, Frank Hermans, Tristan Hillebregt, Wil Groothuyzen, Wim Tolboom en Henk de Visser (Coach).

DSCF9918 clVerder bedankte voorzitter Henry van Zutphen in het bijzonder de initiatiefnemers voor het 16+ feest: Marlein van de Wijgert, Marloes van Rosmalen en Saskia van Uden.
Bovendien werd Alina van Marsbergen gehuldigd en benoemde de ALV haar tot Lid van Verdienste, voor haar enthousiaste inzet de afgelopen 14 jaar. Alina: "Ik heb het met enorm veel plezier gedaan en in die tijd de club zien groeien, waardoor we dit jaar met maar liefst 8 E-teams zijn gestart. De club kan niet zonder vrijwilligers, ik kan het iedereen aanraden om een taak op zich te nemen. Je voelt je betrokken bij de club en levert een actieve bijdrage."

 

DSCF9934 cl