Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Hockey

Train de Trainer wie leert mij hockeyenHeeswijk-Dinther - Het gebeurt niet alle dagen dat de speelsters van Hockeyclub HDL een training krijgen van een speelster van het Nederlands team. Maar in de afgelopen weken was dat toch mogelijk dankzij de sponsoring van Bouwman Advocaten en De Halm Graanpletterij. Marloes Keetels, afkomstig uit Schijndel, heeft op twee woensdagavonden de speelsters van Hockeyclub HDL op individueel niveau en als team aanwijzingen gegeven om het spel te verbeteren. Twee inspirerende avonden, waarbij ze de speelsters van 5 verschillende teams onder handen heeft genomen.
 
Doordat Hockeyclub HDL een relatief kleine vereniging is tussen diverse sterke clubs in de omgeving, is het moeilijk om voldoende spelers en speelsters ‘vast’ te houden. Ambitieuze hockeyers verdwijnen naar Veghel, Den Bosch of Uden en verliezen hun band met onze vereniging. Daarnaast verdwijnen een groot aantal spelers na de middelbare school om elders te studeren.    
 
Doordat de club snel groeit bij de jongste jeugd, is het verzorgen van een goede training voor alle teams een behoorlijke uitdaging. Want helaas zijn ook onder de ouders van de kinderen maar weinig hockeyers te vinden. Vandaar dat we onze jeugdige leden vragen om de trainingen te verzorgen. Om deze jonge trainers goed te ondersteunen, hebben we nieuwe lesmaterialen nodig en de hulp van ervaren trainers die ze de kneepjes van het vak bijbrengen. Met behulp van het Coöperatief Dividend van Rabobank Bernheze Maasland kunnen we deze broodnodige investering doen. U helpt ons enorm als u daarom wilt stemmen op Hockeyclub HDL via de website van Rabobank Bernheze Maasland.
 
*****************************************************
Bijlage:   Foto  (jpg-file)
Train de trainer: wie leert mij hockeyen?
 
Voor meer persinformatie:
Mixed Hockey Club HDL,  Anja Bekkers,  T. 0413 - 22 99 67,  E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.