Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Hockey

Hockey FissaJa, ja het gaat er komen. Zeg je hockeymeiden zeg je feestje !
Afgelopen seizoen is het sportieve team van Mixed Hockeyclub HDL Dames 1 een overeenkomst aangegaan  met Mieke en Jeroen van den Broek van De Toren. Wij nieuwe shirts, samen een onwijs gaaf feest geven.

Dames 1 is een enthousiast sportief en bovenal gezellig hockeyteam waarvan een aantal meiden nog thuis woont en studeert en een aantal maar al te graag de studie even opzij zet en in het weekend de trein pakken naar HaDee voor een lekker potje hockey.
Afgelopen seizoen zijn ze in het nieuw gestoken, in prachtige shirts werd er wekelijks gestreden op de nieuwe kunstgrasmat en jawel Dames 1 speelde als nooit te voren, de koploper van voorheen werd nu van gewonnen en zo kwamen zij als winnaar uit de poule ! Een grandioos succes voor de speelsters en teambegeleiders. Ook komend seizoen gaan zij de strijd aan om vele goaltjes mee te pakken op het kunstgras.

Tegenprestatie voor de mooie shirts is een grandioos hockeyfeest bij De Toren in HaDee en dat gaat er komen. Samen met Mieke en Jeroen van den Broek is er en plan uitgezet wat geleid heeft tot een mooie samenwerking met medewerking van The Fabulous Manuel en Geza Show. Deze heren, bekend van o.a. Expeditie Robinson en Verliefd op Ibiza, laten menig vrouwenhart sneller kloppen!  HOCKEY FISSA een onwijs gaaf feest  en “ook voor als je nog nooit een stick hebt aangeraakt” ben je welkom!

HOCKEY FISSA op vrijdag 23 januari 2015

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Toren & Paperpoint ! Wees er snel bij want vol=vol.Hockeyteam de toren