Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

2013-05-26 Iris v.d PasBe Quick 1 – Altior 1

Ook tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen lukt het Altior niet om de punten te pakken. Een vak van Altior presteerde ondermaats daarom werd de eindstand uiteindelijk 10-7. De pupil van de week Iris van de Pas van enkele weken geleden was er vandaag niet bij maar had zeker gewild dat ze hadden gewonnen!  Altior sluit toch af met een goed gevoel want ze blijven in de Topklasse.

DDW 2 – Altior 2                                             Uitslag: 11-7

ZIGO 2 – Altior 3                                             Uitslag: 16-10

De Korfrakkers 4 – Altior 4                         Uitslag: 8-9

DDW 3 – Altior 5                                             Uitslag: 12-5

Emos 5 – Altior 6

Onze laatste wedstrijd was er één die we op gras afsloten. De eerste helft hadden we zichtbaar moeite met het hoge gras en verliep het spel traag. We kwamen met 2 doelpunten achter te staan. Na een strafworp en een doorloopbal van ons was de stand echter weer gelijk. Om en om wisten we te scoren en gingen we de rust in met een 3-4 stand. Na een hoop lol door een onbekende supporter voor één van onze speelsters waren we in de scorende mood en knalden er 3 in alvorens er een tegendoelpunt kwam. Inmiddels hadden we antwoord op het fanatieke verdedigen en konden we nog 4 maal scoren. Ook de dames uit Schaijk konden scoren uit de manier zoals wij er enkele ballen in gekregen hadden en dat bracht de stand op 5-11. Een leuke afsluiter van het seizoen! Deze dames kregen de mogelijkheid door het scherpe aangooien van de teamgenoten: Daisy (3), Jolanda, Angelique (2), Ilse (4) en Anja. Bedankt invalsters voor de vele malen dat we gebruik mochten maken van jullie kwaliteiten.

Altior R1 – Alico R1

De een na laatste wedstrijd van het seizoen tegen een nieuwe tegenstander ging vlot van start. Al snel stond er 2-0 op het scorebord door Astrid en Ellen. Alico kon één stapje dichterbij komen 2-1 als Linda na vele mooie kansen de bal raak schiet, 3-1. Daarna gingen we door met scoren door weer mooie doelpunten van Astrid en Ellen, 4-1 maar ook Linda was trefzeker met een afstandsschot,  5-1. Als Meriam met een strafworp er 6-1 van maakt, mag Alico van ons nog één keer scoren en bepaalt Benita de eindstand op 8-2!

De supporters langs de kant konden zien wat voor gezellig team wij hebben, zowel voor, tijdens als ná de wedstrijd! Bedankt voor het kijken!

Emos A1 – Altior A1                                      Uitslag: 2-6

ODIO B1 – Altior B2                                       Uitslag: 4-4

Be Quick C2 – Altior C1

We gingen als kampioenen het veld op en lieten dat ook zien aan het publiek. We probeerde alles wat we het afgelopen seizoen hadden geleerd en veel lukte ook alleen de kansen afmaken ging vandaag niet al te best zodat het toch nog spannend leek te worden. Maar Be Quick had niet veel te vertellen zodat we uiteindelijk wel wonnen, alleen werd het maar 1-6. Het was een goed seizoen voor ons dus we kijken al weer uit naar volgend jaar !!! Nu nog ff nagenieten en lekker op vakantie … !!

Altior C3 – Alico C1

We gingen vol goede moed het veld op. Helaas waren de meiden van Alico een maatje te groot. We gingen de rust in met 1-3. In de tweede helft wist Alico nog maar 1 keer te scoren. Er werd een goede tweede helft

gespeeld. Eindstand 1-4.

Altior D1 – De Korfrakkers D2                   Uitslag: 2-0

Altior D2 – Blauw Wit D1                            Uitslag: 5-1

E1 Kampioen 2012-2013Altior E1 – Be Quick E2

Vorige week waren we al kampioen geworden, daarom hadden we vandaag super veel supporters langs de lijn. We gingen goed van start en al snel was het 1-0. We wilden graag ongeslagen kampioen worden dus bleven we met z'n allen goed ons best doen. Er werd ook flink aangemoedigd vanaf de kant met toeters. We lieten het publiek een mooie wedstrijd zien en wonnen ook vrij makkelijk met 5-0. Toen barstte het feest los, de champagne kwam op het veld. Van de club kregen we een mooie medaille, snoepzak en een taart.

W1 Kampioen Veld 2012-2013We hebben er een leuk feest van gemaakt, en bedanken de vader van Sharyn en Beeldengieterij Tenax voor de sponsoring van mooie shirts en het eten. We hadden nog een mooie Altior sjaal voor onze trouwste supporter opa Frits (de opa van Sharyn), hij heeft alle wedstrijden gezien uit en thuis.

Altior E2 – Corridor E1                                  Uitslag: 0-1

Altior F1 – Be Quick F1                                 Uitslag: 1-10      Strafworpen: 3-3

Altior F3 – Be Quick F2                                

Eindelijk lekker weer en dat voor de laatste wedstrijd. We hadden er zin en dat was te zien. We hadden heel veel schotkansen, helaas gingen er maar 4 in. Be Quick wist niet te scoren. Eindstand 4-0 en met de strafworpen 4-1. Super gespeeld meiden. Bedankt voor het fijne seizoen.

De Korfrakkers W2 – Altior W1                               Uitslag: 4-4        Strafworpen: 4-4

Concordia W1 – Altior W2                         Uitslag: 9-3        Strafworpen: 6-3