2014-02-16 Be Quick 1 - Altior 1Be Quick 1 – Altior 1

Altior begon brutaal aan de wedstrijd en nam een 0-3 voorsprong. Geleidelijk aan kwam de wedstrijd in evenwicht en nam Be Quick zelfs nog een voorsprong maar bij de stand van 11-11 nam Altior weer het heft in handen en wist in de slotminuten nog 3 keer te scoren zodat wederom Altior de baas was over Be Quick. Eindstand 11-14

BMC 2 – Altior 2                              Uitslag: 7-14

ZIGO 2 – Altior 3                             Uitslag: 9-3

Altior 4 – Be Quick 4                      Uitslag: 16-5

Odisco 2 – Altior 5                          Uitslag: 7-23

Rooi MW2 – Altior MW1

Met een uitwedstrijd in onze eigen zaal en vol strijdlust tegen dit lastige en goed samenspelend team begonnen we aan de wedstrijd. Het zou een moeilijke pot worden maar wij hadden er wel zin in. Helaas keken we al snel tegen een 2-0 achterstand aan, maar konden gedurende de eerste helft toch goede aansluiting houden. Na de 3-3 sloegen we zelfs een gat van 3 doelpunten in ons voordeel. Aan beide zijden werd gescoord en mooie kansen benut zodat de stand redelijk gelijk op liep. Lange tijd trokken wij aan het langste eind maar uiteindelijk werd het zeer spannend toen de stand op 10-10 stond en de klok bijna het eindsignaal aangaf. De spanning was voelbaar en 20 seconde voor het einde haalde we alsnog de punten binnen door een doorloopbal te scoren. Een vlotte wedstrijd met, voor ons doen, veel publiek op de tribune (kei leuk, bedankt dames!) en wederom gescoord door veel verschillende mensen. Doelpunten van; Mariska, Ilse, Juliënne (3), Angelique (2), Anja, Marita, Wieneke en Cindy.

Be Quick A1 – Altior A1                               Uitslag: 14-5

De Kangeroe A1 – Altior A2       Uitslag: 10-6

De Peelkorf B1 – Altior B1          Uitslag: 7-7

Altior C1 – SVSH/KSV C1

We gingen slapjes van start en kwamen snel achter 0-1. Met een doorloopbal van Jasmijn kwamen we langszij. Maar zoals het vorige week ging dat kregen we deze keer niet voor elkaar en de gasten kwamen zelfs op 1-3. Met weer een doorloopbal van Jasmijn werd het 2-3. Maar het liep niet zoals we dat zouden willen en de gasten namen steeds verder afstand van ons, het werd 2-7. In de slotminuten deed Esmee nog iets terug met een mooie doorloopbal 3-7, maar we konden verder geen vuist meer maken en het bleef bij deze stand.

Altior C2 – JES C1                            Uitslag: 5-0

Altior D1 – De Peelkorf D1         Uitslag: 5-5

Altior D2 – Flash D1                       Uitslag: 2-3

Altior D3 – Avanti D1                    Uitslag: 1-4

VIOS E1 – Altior E1                         Uitslag: 4-6

Spoordonkse Girls E2 – Altior E2

We gaan goed van start. De aanval gaat goed en via een mooie fopbal maakt Marit een heel mooi doelpunt. De verdediging maakt geen fouten en gaan we met 0-1 rusten . In de rust zeggen we nog even hoe we verder moeten spelen en dan beginnen we weer goed aan de tweede helft. Er komen hele mooie kansen en zo komen we op 0-2 door Mirte. We hebben goed ons best gedaan en zo winnen we met 0-2. Ga zo door.

Altior E3 – JES E1

Onze laatste thuiswedstrijd! En om maar meteen met de deur in huis te vallen....we hebben gewonnen! Maar dat het nu onze beste wedstrijd was....nee! We moeten echt gaan proberen goed naar elkaar te kijken en de bal goed aanspelen, want we verliezen nu te veel ballen door niet goed te kijken. En dat is erg jammer. We zien wel steeds meer het 4-0 terug in de wedstrijden en daar zijn we blij mee. Zo kunnen we kansen creëren. In de tweede helft gaven we iets meer gas en wisten we 1-0 voor te komen. Dit is ook de einduitslag!  Goed gewerkt dames en volgende week onze laatste binnen wedstrijd en dan gaan we er weer tegenaan!

De Korfrakkers F2 – Altior F1     Uitslag: 2-8        Strafworpen: 2-1

De Korfrakkers F3 – Altior F2     Uitslag: 12-0      Strafworpen: 3-1